Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΡΟΣΙΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 Είναι πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης  πολύ προσιτό ειδικά για ηλικίες άνω των 35,και  προέρχεται από μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας. Εφόσον το άτομο που θα προχωρήσει σύναψη του εν λόγω ασφαλιστηρίου συμβολαίου έχει και κρατική ασφάλιση (ΕΦΚΑ) τότε συνδυασμός  κρατικής και ιδιωτικής  ασφάλισης μπορεί να του προσφέρει στις περισσότερες περιπτώσεις υψηλής ποιότητας νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο χωρίς να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη. Ας δούμε λοιπόν  σε λίγες γραμμές  τι μας προσφέρει αυτό το πρόγραμμα.
Οι παρακάτω καλύψεις παρέχονται μόνο σε συμβεβλημένα Νοσοκομεία

Ανώτατο ποσό κάλυψης για έξοδα εντός Νοσοκομείου  10000€
Σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας(By pass,εγκεφαλικό,καρκίνος, νεφρική ανεπάρκεια) το παραπάνω κεφάλαιο επεκτείνεται στα 15000€
Ανώτατο  ανά ημέρα καταβαλλόμενο ποσό για δωμάτιο,τροφή στην Ελλάδα 200€
Εκτός Ελλάδας 400€
Στη ΜΕΘ (max 14 ημέρες)  400€
Κάλυψη εξόδων σε συμβεβλημένα νοσοκομεία : Ασφαλιστική εταιρεία 80% Ασφαλισμένος 20% ***
Κάλυψη σε κρατικά νοσοκομεία : Ασφαλιστική εταιρεία  100%
Σε περίπτωση χρήσης  δημοσίου νοσοκομείου και δεν υποβληθούν έξοδα νοσηλείας , τότε η ασφαλιστική εταιρεία καταβάλει  στον ασφαλιζόμενο Νοσοκομειακό  επίδομα   100€ ημερησίως (max 30 ημέρες), και χειρουργικό επίδομα έως 1000€ ανάλογα με τη βαρύτητα της επέμβασης.

Διευκρινίσεις***: Σε  περίπτωση που ο ασφαλιζόμενος κάνει χρήση και άλλου φορέα πχ κρατικού και αυτός αποδώσει πχ το ποσό για το 20% των εξόδων τότε ο ασφαλιζόμενος δε πληρώνει τίποτε!
Όσο για το ασφάλιστρο δεν έχετε παρά να μας ρωτήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου