Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Τίτλοι τέλους για την Δανέζικη Alpha Insurance.Τι πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι



Διαβάστε την ανακοίνωση της εποπτικής αρχής της Δανίας σχετικά με την πτώχευση της Alpha Insurance
Στις 8 Μαΐου 2018, οι εκκαθαριστές της ασφαλιστικής εταιρίας Alpha Ασφαλιστική A / S με απρόσκοπτη εκκαθάριση (“frivillig liquidation” σημαίνει εκούσια εκκαθάριση) υπέβαλαν αίτηση για πτώχευση. Αυτό σημαίνει ότι η ασφαλιστική κάλυψη των ασφαλισμένων θα τερματιστεί από τις 8 Μαΐου 2018.
Οι ασφαλισμένοι με υποχρεωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή ασφαλιστήρια συμβόλαια ίσο με την υποχρεωτική ασφάλιση πρέπει να συντάσσουν ένα νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με μια άλλη ασφαλιστική εταιρεία όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να αποκτήσουν την υποχρεωτική ασφάλιση.
Η πτώχευση σημαίνει ότι οι αντισυμβαλλόμενοι δεν μπορούν πλέον να αναφέρουν τις απαιτήσεις τους στην Alpha Insurance A / S. Οι αντισυμβαλλόμενοι πρέπει να αναφέρουν τις απαιτήσεις τους στο δανικό ταμείο εγγυήσεων για τις επιχειρήσεις ασφάλισης ζημιών (εφεξής “ταμείο εγγύησης”), εφόσον οι απαιτήσεις καλύπτονται από το Ταμείο Εγγυήσεων. Σε αντίθετη περίπτωση, οι αντισυμβαλλόμενοι πρέπει να αναφέρουν τις απαιτήσεις τους στο πτωχευτικό περιουσιακό στοιχείο της Alpha Insurance A / S.
Το Ταμείο Εγγυήσεων καλύπτει τις αξιώσεις που έχουν προκύψει πριν από την ημερομηνία της πτώχευσης και τέσσερις εβδομάδες μετά, ήτοι μέχρι τις 5 Ιουνίου 2018. Εάν ο αντισυμβαλλόμενος έχει απαίτηση η οποία καλύπτεται από το Ταμείο Εγγύησης, η απαίτηση πρέπει να γνωστοποιείται το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 8 Νοέμβριος 2018. Οι απαιτήσεις που κοινοποιήθηκαν στην Alpha Insurance A / S πριν από τις 8 Μαΐου 2018 θεωρούνται ότι έχουν δηλωθεί στο Ταμείο Εγγυήσεων ή στην πτωχευτική περιουσία της Alpha Insurance A / S. Το Ταμείο Εγγυήσεων θα δημοσιεύει πληροφορίες στους ασφαλισμένους σε συνεχή βάση στη διεύθυνση http://www.skadesgarantifonden.dk/Sider/Forside.aspx
Οι απαιτήσεις, οι οποίες δεν καλύπτονται από το Ταμείο Εγγυήσεων, πρέπει να αναφέρονται στον επιμελητή της περιουσίας πτώχευσης. Πληροφορίες σχετικά με τον επιμελητή και πώς να αναφέρετε μια αξίωση στον επιμελητή μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Alpha Insurance A / S: www.alphagroup.dk

Πηγή :asfalisinet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου