Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΕΙΔΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Όπως γράψαμε στην προηγούμενη μας ανάρτηση ένας κλάδος των ασφαλίσεων ζωή είναι και οι ασφάλειες υγεία ή νοσοκομειακά προγράμματα όπως έχει καθιερωθεί στη καθομιλουμένη .
Οι ασφάλειες υγείας δεν επικεντρώνονται μόνο στα νοσοκομειακά προγράμματα , υπάρχουν και τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα  αλλά και η κάλυψη σοβαρών ασθενειών.

Τα νοσοκομειακά προγράμματα όπως το λέει και η λέξη καλύπτουν έξοδα νοσηλείας από ασθένεια ή ατύχημα σε κρατικό  ή ιδιωτικό  θεραπευτήριο εντός ή εκτός Ελλάδας το ύψος κάλυψης κεφαλαίων που βρίσκουμε συνήθως  στην Ελληνική αγορά κυμαίνεται από 40000€ έως 1000000€. Τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται από την ηλικία του ασφαλιζομένου, το ύψος κάλυψη που επιθυμεί  τη θέση νοσηλείας και το απαλλασσόμενο ποσό που  παίρνει ο ασφαλισμένος. Τα προγράμματα αυτά  μπορούν να πλαισιωθούν με  ένα μικρό κεφάλαιο ασφάλειας θανάτου, έξοδα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, προληπτικές εξετάσεις κτλπ. Σ΄αυτά τα προγράμματα το ασφάλιστρο ξεκινά από 100€ το χρόνο!!

Τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα αφορούν κάλυψη εξόδων από ασθένεια  ή ατύχημα εκτός νοσηλευτηρίου δηλαδή: Ιατρικές επισκέψεις,διαγνωστικές και προληπτικές εξετάσεις. Είναι απλά στη λειτουργία τους χωρίς αναμονές και περιορισμούς στο ιατρικό ιστορικό του ασφαλιζομένου και κοστίζουν πολύ φθηνά πχ 100€ το χρόνο.

Κάλυψη σοβαρών ασθενειών, Είναι μία ασφάλεια που είναι αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό, δειλά δειλά αρχίζει και εδραιώνεται στην Ελληνική αγορά. η κάλυψη αυτή ενεργοποιείται υπό  μορφή επιδόματος σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος νοσήσει  από κάποια ασθένεια όπως: καρκίνος, καρδιά, σκλήρυνση κατά πλάκας ,τύφλωση κτλπ, ο πελάτης επιλέγει  το ύψος κάλυψης και τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται από το κεφάλαιο που θέλει αλλά και την ηλικία του.Η ασφάλεια αυτή έχει  σχετικά χαμηλό ασφάλιστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου