Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ; ΝΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΙΧ) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ


Τι δεν πρέπει να λείπει από το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σου αν είσαι κάτοικος του κέντρου;


Φαινόμενο των ημερών για τους κατοίκους του κέντρου, το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στα αυτοκίνητα τους. Ασφαλίστε τα σωστά για να μην κλαίτε με μαύρο δάκρυ!

Οι καταδρομικές επιθέσεις έκαναν στάχτη τις περιουσίες αρκετών κατοίκων, που με κόπο είχαν αποκτήσει. Όμως για κάτι τέτοιες άτυχες στιγμές είναι που χρειάζεστε την βοήθεια και την υποστήριξη της ασφαλιστικής σας εταιρείας. 
Όλα αυτά παρέχονται με το σωστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο καλό θα ήταν να το εμπλουτίζετε και μερικές προαιρετικές καλύψεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
Ποια ασφαλιστική κάλυψη θα πρέπει να προτείνετε ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι στους πελάτες σας για να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια;
Όπως και να το κάνουμε το κέντρο ελλοχεύει πολλούς κινδύνους και για μας οι ασφαλιστικές καλύψεις που δεν πρέπει να λείπουν είναι:
Κάλυψη ζημιών από τρομοκρατικές ενέργειες
Η κάλυψη έναντι τρομοκρατικών ενεργειών είναι πλέον στις μέρες μας μια αναγκαία κάλυψη. Κι αυτό γιατί αν είμαστε άτυχοι να βιώσουμε μια τέτοια κατάσταση τότε έχουμε την ολοκληρωτική καταστροφή του αυτοκινήτου. Η κάλυψη αφορά σε ζημιές που μπορεί να υποστεί το όχημά από πυρκαγιά ή έκρηξη, ως αποτέλεσμα τρομοκρατικής ενέργειας, καθώς και ζημιές από στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες και πολιτικές ταραχές.
Κάλυψη ζημιών από κακόβουλες ενέργειες τρίτων
Είναι μία κάλυψη που προστατεύει το όχημα από ζημιές που προκαλούνται κακόβουλα σε αυτό. Όπως για παράδειγμα ζημιές που προκαλούνται από αιχμηρά αντικείμενα, οξέα, χρώματα, χτυπήματα από άλλα αντικείμενα κ.α. 
Ασφάλιση ολικής ή και μερικής κλοπής αυτοκινήτου
Ακόμα μια αναγκαία κάλυψη, μιας και πέρα από τους εμπρησμούς και οι κλοπές έχουν αυξηθεί! Σε περίπτωση κλοπής λοιπόν και εφόσον το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο για ολική ή και μερική κλοπή, ο ασφαλισμένος έχει την δυνατότητα να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική του εταιρεία. 
Θραύση Κρυστάλλων
Σημαντική προαιρετική ασφάλιση που καλύπτει με αντικατάσταση ή επισκευή τις φθορές στα πλαϊνά παράθυρα, στο μπροστινό και πίσω παρμπρίζ. Χρήσιμη κάλυψη για περιπτώσεις, όπως ζημιά από πέτρα που πετάχτηκε από άλλο όχημα, από απρόβλεπτες ζημιές στο σημείο που παρκάρατε το αυτοκίνητό σας κ.α. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου