Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

WALK TO WIN,ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ

ΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΣΟΥ!

Walk to Win πρώτο ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας στην Ελλάδα από Eurolife ERB που σου δίνει τη δυνατότητα μέσω της νέας εφαρμογής Walk to Win, να μειώσεις το κόστος της ασφάλισης της υγείας σου όσο περπατάς.
Η  Eurolife  ERB, ταράζει τα νερά στις ασφάλειες υγείας με τη νέα πρωτοποριακή εφαρμογή Walk to Win, το πρώτο νοσοκομειακό προϊόν που συνδυάζει ασφαλιστική κάλυψη υγείας και φυσική άσκηση θέτοντας με αυτό το  τρόπο τις βάσεις για ένα ποιο υγιεινό τρόπο ζωής που επιστρέφει πολλαπλά οφέλη στον ασφαλιζόμενο
Με λίγα λόγια ο ασφαλιζόμενος κατεβάζει τη παραπάνω εφαρμογή από τη Google Play και Αpp Store. Με την εφαρμογή αυτή ο ασφαλιζόμενος απολαμβάνει  μοναδικές επιβραβεύσεις ανάλογα με τις επιδόσεις του όπως δώρα εκπτωτικά κουπόνια και εκπτώσεις στα ασφάλιστρα του. Δηλαδή όσο περισσότερο περπατάς τόση μεγαλύτερη η έκπτωση σου στα ασφάλιστρα.
Όσες και όσοι λοιπόν δε φοβάστε το περπάτημα δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας  να συνάψετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας στην Eurolife και  αρχίσετε να μειώνετε τα ασφάλιστρα σας περπατώντας!!!
Για περισσότερες πληροφορίες απλά στείλτε μας ένα μειλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου