Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ

Μία σύζυγος μπορεί να έχει αντίρρηση για μία ασφάλεια ζωής μία χήρα πότε!

Όταν πεθάνει ένας άνθρωπος πολλά προβλήματα μπαίνουν μέσα  στο σπίτι.
Μία ασφάλεια ζωής κοστίζει,όμως η έλλειψη της κοστίζει περισσότερο.

1.      Έχεις αφήσει περίπου 100.000 Ευρώ στην άκρη για αυτή τη δύσκολη  στιγμή. Δεν έχεις ανάγκη συνεπώς ένα ασφαλιστήριο ζωής μιας και ευτυχώς ήσουν προνοητικός και κατάφερες να αποταμιεύσεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό ένα σεβαστό ποσό.

2.      Ζεις σε χώρα όπου το κράτος λειτουργεί με ακρίβεια ρολογιού. Η κρατική μηχανή  θα φουλάρει τις μηχανές τις έτσι ώστε η χήρα του εκλιπόντος να πάρει τη σύνταξη του μακαρίτη σε χρόνο dt! Α΄και κάτι  που ξέχασα  εάν η χήρα είναι κάτω των 55 τη πάτησε!  Νόμος Κατρούγκαλου γαρ.
3.      Έχεις κάνει συμφωνία με το Θεό να ζήσεις τουλάχιστον 80 χρόνια ! Άρα μέχρι τότε θα έχεις τακτοποιήσει τις διάφορες υποχρεώσεις προς τη σύζυγο και τους απογόνους σου.
4.      Και να μη συμβεί το παραπάνω (να ζήσεις τουλάχιστον 80 χρόνια) εσύ ανά πάσα ώρα έχεις τακτοποιημένες τις υποχρεώσεις σου ως προς την οικογένειά σου, δηλαδή , χρήματα για τα πρώτα έξοδα μετά την αποδήμησή σου εις Κύριον, λεφτά για τις σπουδές των παιδιών σου  και την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Έχεις αφήσει ένα επιπλέον ποσό για την αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου, πιστωτικές κάρτες και ανοίγματα σε προμηθευτές σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.
5.      Και να μη συμβαίνει τίποτε απ τα παραπάνω ξέρεις ότι στον ευρύτερο οικογενειακό σου περίγυρο συγγενείς και φίλοι ανά πάσα ώρα και στιγμή μετά το κακό θα είναι έτοιμοι να συνδράμουν γενναία την οικογένεια σου  μόνο με ένα τηλεφώνημα!!
6.      Σίγουρα επίσης ο εργοδότης θα χαρίσει ένα μεγάλο ποσό στην οικογένεια σου προκειμένου να καλυφθούν τα πάγια έξοδα . Οκ ίσως να υπάρχουν και κάποιοι  Ανθρωποι αλλά σπανίζει πολύ αυτό.
7.      Το 2009 έκλεισε η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. Ναι, αυτός σίγουρα είναι ένας καλός λόγος για να μην ασφαλίσεις την ζωή σου στις υπόλοιπες αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες του κλάδου οι οποίες ελέγχονται υπό αυστηρό ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο. Γι΄ αυτό το λόγο ιδρύθηκε και το επικουρικό κεφάλαιο ασφαλιστικών εταιρειών ζωής
8.      Προέχει να τακτοποιήσεις πρώτα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες σου και ύστερα να κάνεις μία ασφάλεια ζωής βλέπεις το κακό μπορεί να περιμένει οι άλλες υποχρεώσεις οχι.
9.      Η ιδιωτική ασφάλιση ζωής  δεν είναι υποχρεωτική από το νόμο. Αρκεί το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου για να είσαι νομοταγής.
10. .Άμα πάω εγώ τι με νοιάζει για τους υπόλοιπους (γυναίκα και παιδιά) Υπόδειγμα συζύγου και πατέρα!! Και όμως πόσοι ασφαλιστές το έχουμε ακούσει και αυτό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου